Alexandru si Radu Mazare (PSD), intr-un armaghedon Realitatea TV




La cei 40 de ani, Alexandru, fratele primarului Constanţei mult mai celebru Radu Mazăre este unul dintre cei mai tineri senatori ai României; nu are nicio realizare notabilă în afaceri sau politică, numele său fiind suficient pentru a ascede în politica la nivel înalt pe modelul patentat deja de Trian Băsescu cu fiica sa EBA.

Pentru că face parte din familia care conduce cu mână forte judeţul Constanţa în ultimii 12 ani, fratele lui Mazăre va fii ales cel mai sigur de către constănţeni pentru un nou mandat de senator.

Alexandru s-a ţinut departe de scandalurile publice în care a fost implicat fratele său, cu toate acestea informaţiile oficiale arată că „sandu'' are un rol important în interiorul „clanului Mazăre din care fac parte Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, Radu Mazăre primarul oraşului, Sorin Strudinsky, partener de afaceri al acestora. Cei trei controlează cu o mână de fier economia şi politica din judeţ.

Sandu Mazăre a fost promovat recent de către primarul Constanţei în Colegiul Naţional de Conducere al PSD; pentru că este un frate iubitor, în 2009, Sandu Mazăre a angajat-o la cabinetul său de senator pe mama băiatului lui Radu Mazăre.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-marius-nicoara-sulfina-barbu-si-radu-mazare_1022179.html#ixzz28HAma1Ul

VIDEO: Ce avere au frații Mazăre în Madagascar?



Comentarii