Teodor Atanasiu (PNL), intr-un armaghedon de la Realitatea TV

Cunoscuţii îl chemă pe numele de „Tase”, este liberal sadea deşi a lucrat mai tot timpul la stat, în domeniul producţiei de armament, a fost directorul fabricii de la Cugir unde se fabrică celebrul pistol mitralieră Kalaşnikov.

Teodor Atanasiu a fost crescut politic şi finanţat de catre părintele spiritual al PNL, omul de afaceri Dinu Patriciu.În timpul guvernării Tăriceanu steaua lui Atanasiu strălucea puternic, acum noii lideri ai PNL l-au trecut puţin pe linie moartă, cu toate acestea Atanasiu rămâne unul din liderii PNL din Ardeal.

Liberalul de la Alba urmează să candideze pentru un nou mandat de deputat, deşi şi-a dat demisia de onoare din Parlament chiar săptămâna trecută, în primăvară a pierdut alegerile pentru funcţia de şef al consiliului judeţean, la fel în 2008 a pierdut alegerile în colegiul său dar a ieşit deputat la balotaj.

Ca orice politician român care se respectă, Atanasiu a avut dese întâlniri cu procurorii, este în prezent cercetat de DNA pentru implicarea în fraudarea referendului pentru suspendarea preşedintelui organizat în luna iunie, Atanasiu este acuzat că a plătit interlopi ca să aducă lumea la vot.

Nu întâmplător Atanasiu este cel care l-a propulsat în funcţia de şef al Serviciului de Evidenţa Populaţiei pe comisarul Căbulea, cel care aşa cum reiese din înregistrările procurorilor urma să aranjeze listele cu alegători la referendum, Atanasiu a făcut ce-a putut: a reglat numărul votanţilor direct pe teren.

În acest dosar mai este cercetat şi fiul ministrului Apărării, generalul Dobriţoiu, liberal şi el. Atanasiu are amintiri de la procuratură încă din 2005 fiind chemat să explice cum a reuşit fosta sa şefă de campanie electorală să încheie 34 de contracte de consultanţă cu primăriile din judeţ, atunci când funcţia de şef al Consiliului Judeţean era ocupată tocmai de el.

Singura sa consolare în aceşti ani de politica grea este atât averea bună pe care a acumulat-o cât şi căsătoria cu domnişoara Bijboacă, secretara lui mai tânără cu 20 de ani.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-teodor-atanasiu-iulian-iancu-si-eugen-badalan_1022193.html#ixzz28H48x6oT



Comentarii